снимка: Милена Пехливанова/За пореден път станалата пословична с некачествения си ремонт

...
снимка: Милена Пехливанова/За пореден път станалата пословична с некачествения си ремонт
Коментари Харесай

Унищожиха дърветата между Шишковата градинка и Морската градина във Варна

снимка: Милена Пехливанова/

За следващ път станалата пословична с некачествения си ремонт ул. „ Михаил Колони “ във Варна провокира възмущението на градската общност. Този път повода е отсичането на дърветата по нея в сектора сред Шишковата градинка и Морската градина.

„ В момента на ул. Колони... То към този момент думи не останаха!Ясно е, че махат изсъхналите дървета, само че за какво ги убиха преди този момент?! “, написа варненската Милена Пехливанова, която разгласява фотография от мястото в групата във Facebook.



„ Ще прекарат ли през днешния ден Бащицата от там да види тази хубост? “, разяснява тя във връзка това, че през днешния ден градът беше посетен от министър-председателя Бойко Борисов.

От много време жители предизвестяват, че дърветата в тази централна част на града умишлено се осакатяват, в това число и с неспособно осъществена санитарна сеч, поръчана от Община Варна.

Общинският консултант от Демократична България Николай Капитанов също разяснява протичащото се. „ Добрата вест е, че са почнали май засаждане на нови дървета. Лошата е, че унищожиха заради некадърнист старите, а и не е ясно какъв брой ще оцелеят новите “, разяснява той в обществената мрежа.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР